SNELKOPPELING GROEN ESG07 MET SLANGTULE

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Artikelnummer:
16614173
De ESG07 snelkoppelingen zijn schuifhuls bediende perslucht veiligheidssnelkoppelingen. Door de huls met de groene band naar achteren te schuiven, sluit de snelkoppeling de luchttoevoer af en de slang ontlucht maar wordt vastgehouden tot de schuifhul...

Lees meer

€22,89 €19,35

Excl. btw

SNELKOPPELING GROEN ESG07 MET SLANGTULE

De ESG07 snelkoppelingen zijn schuifhuls bediende perslucht veiligheidssnelkoppelingen. Door de huls met de groene band naar achteren te schuiven, sluit de snelkoppeling de luchttoevoer af en de slang ontlucht maar wordt vastgehouden tot de schuifhuls naar voren geschoven wordt. Met deze snelkoppeling heeft u een snelkoppeling die voldoet aan de ARBO wet en de veiligheidseisen van de ISO 4414.

Eigenschappen:

De ESG07 kan worden gebruikt op alle steeknippels volgens het veelgebruikte Euro profiel, ofwel het 7,2/7,4 mm profiel. Door de grote doorlaat van de steeknippel en snelkoppeling is er weinig drukverlies. De lichtgewicht snelkoppeling is gemaakt van slagvast technisch kunststof en is robuust genoeg om dagelijks zeer intensief gebruikt te worden. Het kunststof snelkoppelinghuis zal geen krassen veroorzaken op kwetsbare oppervlakken.

Toepassing:

De snelkoppeling is geschikt voor kleine en middelgrote handgereedschappen in een normale
werkomgeving zoals assemblageplekken en personenautogarages.

Specificaties:

* Flow bij 6 Bar en delta P 0,6 Bar:1470 Nl/min.
* Werkdruk: van 1 tot 16 Bar (niet geschikt voor vacuüm)
* Temperatuurbereik: -15 °C tot +70 °C
* Gewicht: 82 gram (ESG07.1808)
* Steeknippels (ERP07): gehard staal, verzinkt
* Alle draadaansluitingen BSP draad
* 5 jaar garantie


TIP: vervangt u eerst alle steeknippels door geharde steeknippels van Prevost.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »