LEES HIER MEER HASPELINFORMATIE

TERUG

 

PERSLUCHT-ONLINE werkt samen met Haspeltechniek, een platform waar techniek, doelmatigheid, ergonomie en veiligheid elkaar treffen in één product. Onze haspels zijn zorgvuldig samengesteld uit deze factoren om zo tot de beste oplossing te komen waar ú behoefte aan heeft.

Techniek
De bediening en de manier waarop de haspel wordt ingezet, is mede bepalend voor de uiteindelijk te kiezen techniek. Bij handmatige of veerbediening zijn de locatie en plaatsingsmogelijkheden veelzijdig, en bij elektrische, pneumatische of hydraulische aandrijving is de keuze in slanglengte bijna onbeperkt!

Doelmatigheid

Dit gaat wat ons betreft hand in hand met duurzaamheid. Want stelt u zich maar voor: liggen er op uw werkplekken losliggende kabels of slangen, dan komt dit zowel de productiviteit als de duurzaamheid niet ten goede. Wordt er veel over de kabels en slangen gereden door bijvoorbeeld intern transport, dan breken ze onnodig snel. Met als gevolg: procesverstoring, materiaalschade en productverlies. Zonde toch?

Veiligheid en ergonomie
De twee grootste factoren die van invloed zijn op de keuze van uw haspeltoepassing. Een zorgvuldig uitgekozen haspel en locatie verbeteren de veiligheid op en rond de werkplek.

In zeven stappen > naar de juiste haspelkeuze

Verzamel zoveel mogelijk relevante informatie. Want: hoe meer u weet, hoe gerichter wij u van dienst kunnen zijn. Wij bieden u dan het meest passende product aan.

Stap 1. Product

Voor welk product wilt u de haspel gaan gebruiken? Water, lucht, vet, brandstof, etc. Of bent u op zoek naar een kabelhaspel?

Stap 2. Lengte

Hoe lang moet de slang of kabel zijn? Focus u op de werkruimte waarvoor u een oplossing zoekt. Houd daarbij rekening met de wanden, de vloer, het plafond en eventuele ‘wegwerking’ in werkbanken.

Stap 3. Materiaal

Van welk materiaal moet de haspelbehuizing gemaakt zijn? Gaat het om een opstelling binnen, buiten, in een zouthoudende omgeving of EEX-zone? Houd hierbij de veiligheid en duurzaamheid in gedachten.

Stap 4. Aandrijving

Wilt u de haspel handbediend, veerbediend, elektrisch, pneumatisch of hydraulisch aangedreven hebben?

Stap 5. Druk

Voor welke werkdruk moet de haspel geschikt zijn?

Stap 6. Slangdiameter

Welke diameter moet de slang hebben?

Stap 7. Vast of zwenkbaar

Wilt u een vast gemonteerde of zwenkbare haspel?

KUNT U BIJ ONS NIET VINDEN WAT U ZOEKT? KLIK DAN DOOR OP ONDERSTAANDE LINK, VOOR HET COMPLETE ASSORTIMENT HASPELS DAT WIJ KUNNEN LEVEREN, OF KIJK IN DE DOCUMENTATIE.

DOCUMENTATIE

DOORLINK NAAR DE HASPELSELECTOR

LEES HIER MEER HASPELINFORMATIE
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »