Over ons

 

 

BSS-Nederland B.V. is een bundeling van jarenlange ervaring in de oppervlaktetechniek branche en perslucht branche. Het samenvoegen van deze terreinen geeft een breder beeld op bedrijfsprocessen en daardoor een beter zicht op mogelijkheden om dingen aan te passen en/of te verbeteren zodat daar een financieel voordeel behaald kan worden.

 

Binnen de oppervlaktebehandelings bedrijven, zijn vele processen die een vorm van perslucht nodig hebben. Zo ook bij het stralen is de energiedrager van het straalmiddel perslucht, perslucht is een zeer dure energiedrager; voor € 100,00 aan energiekosten wordt er dus maar € 6,00 pneumatische energie geleverd! 

 

Hier is dus vaak een bewustwordingsproces nodig; lucht is gratis, perslucht zeer zeker niet.

De core business van BSS-Nederland B.V. is er voor te zorgen dat uw Total Cost of Ownership zo laag mogelijk wordt. Door energie te besparen, verminderen uw kosten en u levert een positieve bijdrage aan het milieu!

 

Wij komen u graag adviseren en kunnen een GRATIS persluchtmeting bij u uitvoeren, vraag naar de mogelijkheden.Modern ondernemerschap kan niet zonder de digitale wereld; daarom bestel digitaal op het moment dat u tijd heeft. BSS-Nederland is continue bezig het productenpallet uit te breiden, maar wel met zorg voor goede kwaliteit voor een gunstige prijs.


HEEFT U NOG VRAGEN OF ADVIES NODIG? 

Bel ons op +31(0)184-74 60 70 of +31(0)6-835 318 87 of vul een ticket in bij KLANTENSERVICE

Duurzaam ondernemen is niet duurder, 
maar bewust ONDERNEMEN! 

                                       
Voor meer info klik op het onderstaande logo, of bezoek onze andere websites:

WWW.GRITSTRAALWINKEL.NL

 

BSS-Nederland B.V is gevestigd in Sliedrecht, regio Rotterdam. Centraal gelegen in de het economisch hart van Nederland. In onze showroom kunt u het één en ander aan persluchttoebehoren en persoonlijke beschermingsmiddelen zien.  
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »