Banjo Inschroef snijringkoppeling | BSPP bu-draad

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Artikelnummer:
16202066
De Banjo snijringfittingen zijn te verkrijgen met rechte (BSPP) . Voor de meest zekere afdichting wordt geadviseerd om gebruik te maken van de fittingen met rechte draad en O-ring. Zorg in alle andere gevallen voor de juiste afdichting. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor Loctite of Teflontape. Let er tevens op dat er een steunhuls wordt toegepast wanneer er een kunststof leiding wordt gebruikt.

Lees meer
€9,11
Excl. btw

Banjo Inschroef snijringkoppeling | BSPP bu-draad

Banjo Inschroef snijringkoppeling | BSPP bu-draad

De Banjo snijringfittingen zijn te verkrijgen met rechte (BSPP). Voor de meest zekere afdichting wordt geadviseerd om gebruik te maken van de fittingen met rechte draad en O-ring. Zorg in alle andere gevallen voor de juiste afdichting. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor Loctite of Teflontape. Let er tevens op dat er een steunhuls wordt toegepast wanneer er een kunststof leiding wordt gebruikt.

Snijringkoppelingen worden vooral toegepast voor middelhoge drukken boven 10 bar en onder 175 bar tot 35 bar. Er kan gebruik gemaakt worden van koper, stalen, messing of kunststof leidingen. Omdat de snijring een groef in de leiding maakt bij de montage is dit type koppeling minder geschikt voor toepassingen met trillingen of frequente temperatuurwisselingen.

 

Medium Perslucht, neutrale gassen, oliën en vetten
Werkdrukken Tot 140 bar
Temperaturen 20°C / +155°C
Huis warm geperst messing, vernikkeld
Norm

DIN 3862 voor Ø4 t/m Ø12mm

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »