Perslucht vochtafscheidingssysteem Type - MEX-E/P-1

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Artikelnummer:
14380011
De MEX vochtafscheidingssytemen speciaal voor het verwijderen van condensaat en olie uit de luchtstroom voor het  stralen. De MEX systemen zijn een efficiënt middel, tot wel 95%,   voor het verwijderen van het condensaat en olie welke gewoonlijk aanwe

Lees meer
€2.775,00
Excl. btw

Perslucht vochtafscheidingssysteem Type - MEX-E/P-1

De MEX vochtafscheidingssytemen speciaal voor het verwijderen van condensaat en olie uit de luchtstroom voor het  stralen.

De MEX systemen zijn een efficiënt middel, tot wel 95%,   voor het verwijderen van het condensaat en olie welke gewoonlijk aanwezig zijn in de perslucht. Droge perslucht is onmisbaar voor het storingsvrij functioneren van straal- en verf- spuitapparatuur, alsmede persluchtgereedschap.

De MEX systemen kunnen in elektrische en pneumatische uitvoering geleverd worden.  De constructie van het frame is zodanig dat het MEX systeem eenvoudig met een heftruck of kraan verplaatsbaar is. De nakoeler is bovenin het frame gebouwd, hierdoor is de luchtflow door de koeler al de natuurlijke stromingsrichting. De gedroogde perslucht gaat via een cycloonafscheider vervolgens de persluchtketel in welke ook in het frame gebouwd is. Aan de persluchtketel is een manifold gemonteerd met meerdere aftappunten voorzien van kogelkraan. De cycloonseparator worden voorzien van een automatische aftap.

Eventueel kan de persluchtkwaliteit nog verder omhoog worden gebracht door het gebruik van persluchtfilters. Zo worden ook olie en andere verontreinigingen uit de perslucht gehaald. 


Voordelen: 

  • Mobiel ontwerp
  • Pneumatische en elektrische aandrijving mogelijk
  • Efficiënte cycloonafscheider
  • Manifold met 3 kogelkranen
  • Reduceerventiel met smeertoestel voor de uitvoering  (MEX-P)
  • Motorbeveiligingsschakelaar in een spatwaterdichte behuizing voor de (MEX-E)

INHOUD PERSLUCHTKETEL: 150 Liter
 

 

  Type        Capaciteit   Spanning /  
  druk
  Benodigd
  vermogen
  Ingaand  Uitgaand  Afmetingen
  LXBXH mm 
 Gewicht
Kg. 
 MEX
 E-1
  20,0 M³/min.   400V/50Hz    0,135 kW    G 1½”  1x1¼", 1x1",  1x¾"  1260x810x1945 256
  MEX
  P-1 
  20,0 M³/min.   2/6 bar    0,6 m³/min.   G 1½”  1x1¼", 1x1",  1x¾"  1260x810x1945 255


Max. werkdruk: 12 bar.0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »