IPE AFHANGKLEM INSTELBAAR

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Artikelnummer:
16666230
Het correct bevestigen van een leidingsysteem is zeer belangrijk! Houdt u rekening met uitzetting en krimp van de buis door het opwarmen en afkoelen van het leidingsysteem. Een niet correct opgehangen leidingsysteem kan grote krachten op de klemmen u...

Lees meer
€5,61
Excl. btw

IPE AFHANGKLEM INSTELBAAR

Het correct bevestigen van een leidingsysteem is zeer belangrijk! Houdt u rekening met uitzetting en krimp van de buis door het opwarmen en afkoelen van het leidingsysteem. Een niet correct opgehangen leidingsysteem kan grote krachten op de klemmen uitoefenen, waardoor de klemmen kunnen losraken.

Leest u de montage instructie!

Wij hebben heeft twee typen klemmen voor u. Model R244 is gemaakt van kunststof en wordt vooral gebruikt op vlakke wanden. De R244 klemmen hebben als voordeel dat ze met verschillende leidingdiameters zeer eenvoudig in lijn te zetten zijn met behulp van vulstukken. De klemmen van het model R230 worden gebruikt voor het afhangen van het leidingsysteem aan draadeinden. Deze worden vaak gemonteerd aan kabelgoten, uithouders of het plafond.

GEFIXEERDE EN GLIJDENDE MONTAGE:

Een leidingsysteem is onderhevig aan temperatuurs invloeden, waardoor het systeem zal krimpen en/of uitzetten. Afhankelijk van de situatie en lengte van het systeem, dient u rekening te houden met expansie stukken in het systeem. Uiteraard moeten de buizen de gelegenheid krijgen te "werken", daarvoor wordt gebruik gemaakt van klemmen die wel klemmen maar niet fixeren. In andere woorden de buis kan nog steeds glijden.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »