INSTEEKNIPPEL GROEN ESI11/CB MET SLANGTULE

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Artikelnummer:
16614630
De ESI11/CB snelkoppelingen zijn drukknop bediende perslucht veiligheidssnelkoppelingen. Door op de groene knop te drukken sluit de snelkoppeling de luchttoevoer af, de slang wordt ontlucht en vastgehouden in de snelkoppeling tot hij drukloos is. Met deze

Lees meer

€13,61 €11,50

Excl. btw

INSTEEKNIPPEL GROEN ESI11/CB MET SLANGTULE

De ESI11/CB snelkoppelingen zijn drukknop bediende perslucht veiligheidssnelkoppelingen. Door op de groene knop te drukken sluit de snelkoppeling de luchttoevoer af, de slang wordt ontlucht en vastgehouden in de snelkoppeling tot hij drukloos is. Met deze snelkoppeling heeft u een snelkoppeling die voldoet aan de ARBO wet en de veiligheidseisen van de ISO 4414. Het is op geen enkele wijze mogelijk de slang uit de snelkoppeling te nemen als er nog restdruk in zit.
Eigenschappen
De ESI11/CB kan worden gebruikt op alle steeknippels volgens het Euro 10,4 mm profiel. Door de grote doorlaat van de steeknippel en snelkoppeling is er weinig drukverlies. De snelkoppeling is gemaakt van slagvast technisch kunststof en is robuust genoeg om dagelijks zeer intensief gebruikt te worden. Het kunststof huis van de snelkoppeling zal minder snel krassen veroorzaken op kwetsbare oppervlakken.

Toepassing:

De snelkoppeling is geschikt voor grote handgereedschappen in werkomgevingen zoals assemblageplekken en vrachtwagenwerkplaatsen. We adviseren deze snelkoppeling voor alle toepassingen waarbij veel gebruikt wordt gemaakt van de snelkoppeling. Door de lage drukverliezen zijn ze goedkoop in gebruik. Met name aan te bevelen bij minder ervaren gebruikers van perslucht vanwege de eenvoudige bediening. Het snelkoppelinghuis is na montage vrij te positioneren zodat de drukknop altijd zichtbaar is voor de gebruiker.

Specificaties

  • Flow bij 6 Bar en ΔP 0,6 Bar: 2.041 Nl/min.
  • Werkdruk: van 2 tot 12 Bar (niet geschikt voor vacuüm)
  • Temperatuurbereik: -15 °C tot +70 °C
  • Steeknippels (ERP11): gehard staal, verzinkt
  • Alle draadaansluitingen BSP draad, buitendraad aansluiting is voorzien van O-ring afdichting
  • 5 jaar garantie


TIP: vervangt u eerst alle steeknippels door geharde steeknippels van Prevost.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »