KUNSTSTOF BUIZEN LENGTE 4 METER

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Artikelnummer:
95001600
GIRAIR gemodificeerd PVR kunststof ringleidingsysteem. Toepassing: Voor distributie van perslucht, industriële gassen (type stikostof) en gecentraliseerde vacuumsystemen. Niet geschikt voor gebruik in systemen voor medische lucht, ontvlambare g...

Lees meer

€20,80 €19,20

Excl. btw

KUNSTSTOF BUIZEN LENGTE 4 METER

GIRAIR gemodificeerd PVR kunststof ringleidingsysteem.

Toepassing:

Voor distributie van perslucht, industriële gassen (type stikostof) en gecentraliseerde vacuumsystemen. Niet geschikt voor gebruik in systemen voor medische lucht, ontvlambare gassen of toepassingen die de afwezigheid van siliconen vereisen.

Kwaliteit:

Compressorolie bestendig, slagvast met de laagste luchtweerstand, zowel in- als uitwendig corrosiebestendig en lichtgewicht voor eenvoudige montage. Vlamdovend volgens klasse M2 PV No. 96.43091. - Bs2d0.

Installatie:

Bij lijmverbindingen: Gebruik uitsluitend speciale GAFIX lijm, geen standaard PVC lijm gebruiken. Als GARFIX lijm is toegepast geeft GIRAIR een garantie van 10 jaar op het ringleidingsysteem. De maximale uithardtijd is 24 uur. Ongeveer 1 uur na installatie geeft een werkdruk van max. 6 bar geen problemen. Na 24 uur is 12,5 bar bij +25° C toelaatbaar. Installeer het systeem niet in direct zonlicht en niet tedicht bij warmtebronnen. Bij ophanging van het systeem rekening houden met vrije uitzetting. Bij grote lengte (> 50 meter) expansiebochten toepassen.

Max. werkdruk: 12,5 bar bij +25 graden C.

Temperatuur: 0 tot + 40 graden C. 


Liniaire uitzetting: 7,4 x > staal

Buislengte: 4 meter

Buisdiameters: 
Ø 16, 20, 25, 32, 40, 50, 63, 75, 90 en 110 mm.0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »