BOCHT 90 GRADEN - INWENDIG LIJM

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Artikelnummer:
95025000B
GIRAIR - KBOCHT 90 GRADEN - INWENDIG LIJM Toepassing: Voor distributie van perslucht, industriële gassen (type stikostof) en gecentraliseerde vacuumsystemen. Niet geschikt voor gebruik in systemen voor medische lucht, ontvlambare g...

Lees meer

€34,35 €31,70

Excl. btw

BOCHT 90 GRADEN - INWENDIG LIJM

GIRAIR - BOCHT 90 GRADEN - INWENDIG LIJM

Toepassing:

Voor distributie van perslucht, industriële gassen (type stikostof) en gecentraliseerde vacuumsystemen. Niet geschikt voor gebruik in systemen voor medische lucht, ontvlambare gassen of toepassingen die de afwezigheid van siliconen vereisen.

Beschikbare maten:

- Ø   50
- Ø   63
- Ø   75
- Ø   90
- Ø 110

Installatie:

Bij lijmverbindingen: Gebruik uitsluitend speciale GAFIX lijm, geen standaard PVC lijm gebruiken. Als GARFIX lijm is toegepast geeft GIRAIR een garantie van 10 jaar op het ringleidingsysteem. De maximale uithardtijd is 24 uur. Ongeveer 1 uur na installatie geeft een werkdruk van max. 6 bar geen problemen. Na 24 uur is 12,5 bar bij +25° C toelaatbaar. Installeer het systeem niet in direct zonlicht en niet tedicht bij warmtebronnen. Bij ophanging van het systeem rekening houden met vrije uitzetting. Bij grote lengte (> 50 meter) expansiebochten toepassen.


Max. werkdruk: 12,5 bar bij +25 graden C.

Temperatuur: 0 tot + 40 graden C. 0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »