Olie-/waterafscheider voor condensaat WOS-10

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Artikelnummer:
13400014
De WOS OLIE-WATERAFSCHEIDERS zijn ontwikkeld om het condensaat, olie en andere verontreinigingen te scheiden. Deze verontreinigingen kunnen dan worden hergebruikt. Door het gebruik van een geavanceerd multi-stage scheidingsproces, is de olie-waterafs...

Lees meer

€712,00 €547,00

Excl. btw

Olie-/waterafscheider voor condensaat WOS-10

De WOS OLIE-WATERAFSCHEIDERS zijn ontwikkeld om het condensaat, olie en andere verontreinigingen te scheiden. Deze verontreinigingen kunnen dan worden hergebruikt. Door het gebruik van een geavanceerd multi-stage scheidingsproces, is de olie-waterafscheider WOS in staat om zeer effectief verontreinigingen en olie te scheiden uit het condensaat.


EIGENSCHAPPEN:

  • Geen voedingsaansluiting - werkt zonder elektriciteit
  • Betrouwbare constructie zonder bewegende delen
  • Eenvoudig te installeren, te bedienen en te onderhouden

WAAROM IS EEN OLIE-/WATERAFSCHEIDER NODIG?

Lucht bevat waterdamp en atmosferische verontreinigingen die in de compressor door de schroef kan worden verplaatst. De lucht wordt gemengd met de compressorolie voor het smeren en koelen van het schroefblok. Vervolgens wordt de perslucht door de compressornakoeler, koeldroger e.d. afgekoeld. Daardoor condenseert de in de perslucht aanwezige waterdamp met een groot gedeelte van de verontreinigingen, zoals olie in de perslucht.

Volgens de milieurichtlijnen mag deze vervuiling niet meer aanwezig zijn in het condensaat als die wordt afgevoerd naar de riolering. De olie-waterafscheider WOS is ontwikkeld om het condensaat van olie en andere verontreinigingen te ontdoen. De verontreinigingen en olieresten worden in speciale filters opgevangen welke naar behoefte vervangen dienen te worden.


Voor maximale compressor capaciteit van 10,0 m³/min. = 600 m³/uur.Afmetingen: H = 680 mm, B = 780 mm en T = 343 mm.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »