Condesaatafvoerventiel FD tot max. 2,8 m³/min.

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Artikelnummer:
13300025
Een CONDENSAATAFVOERVENTIEL FD is de meest effectieve oplossing voor het afvoeren condensaat. Het werkt zonder verlies van perslucht, is eenvoudig te installeren en er is geen stroomvoorziening nodig. Het is uitgevoerd met een test/spoelknop voor het...

Lees meer

€67,00 €51,00

Excl. btw

Condesaatafvoerventiel FD tot max. 2,8 m³/min.

Een CONDENSAATAFVOERVENTIEL FD is de meest effectieve oplossing voor het afvoeren condensaat. Het werkt zonder verlies van perslucht, is eenvoudig te installeren en er is geen stroomvoorziening nodig. Het is uitgevoerd met een test/spoelknop voor het reinigen van het systeem en voor functionele testen en controle.

Het condensaatafvoerventiel kan geïnstalleerd worden onder persluchtketels, cycloonafscheiders, persluchtfilters of soortgelijke persluchtcomponenten. Het afgescheiden condensaat wordt via inlaatopening (1) G ½ " opgevangen in een opvangreservoir (4), hierdoor stijgt het condensaatpeil steeds meer. Als het niveau is hoog is genoeg,  opend de vlotter de afvoeropening en het condensaat wordt afgevoerd via de uitlaat G ½ "(2). Als het niveau daalt,  daalt de vlotter en wordt de afvoeropening weer afgesloten zonder onnodig drukverlies van het systeem.VOORDELEN:

  • Werkt met olie verontreinigd condensaat 

  • Geen verlies van perslucht

  • Geen voedingsspanning is nodig

  • Eenvoudige montage

  • Betrouwbare en duurzame constructie


Afmetingen: L = 135 mm, D = 110 mm, H = 130 mm.

Aansluitmaat: G 1/2" 


Tot een compressorcapaciteit   : 2,8 m³/min. = 168 m³/uur.DOCUMENTATIE

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »