ALUMINIUM BUIZEN - LENGTE 6 METER

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Artikelnummer:
16651015
Air Quick is een uitbreiding op het Sicomat pakket. Het unieke aan dit nieuwe systeem is dat het gemonteerd kan worden zonder speciaal gereedschap. Met de diameters Ø15, Ø22 en Ø28 mm. is dit systeem uitermate geschikt voor kleinere leidingsystemen en ook

Lees meer

€44,76 €41,35

Excl. btw

ALUMINIUM BUIZEN - LENGTE 6 METER

Air Quick is een uitbreiding op het Sicomat pakket. Het unieke aan dit nieuwe systeem is dat het gemonteerd kan worden zonder speciaal gereedschap. Met de diameters Ø15, Ø22 en Ø28 mm. is dit systeem uitermate geschikt voor kleinere leidingsystemen en ook voor toepassing in machinebouw.

Het push-in systeem monteert snel en éénvoudig. Het ontkoppelen van de buis is alleen mogelijk met een adapter, dit maakt het onbedoeld ontgrendelen niet mogelijk.

Uiteraard is het systeem te combineren met de bekende buismaten Ø 20, Ø25, Ø32, Ø40, Ø50 en Ø63 mm.

Het Air Quick leidingsysteem wordt opgebouwd uit 4 of 6 meter lange aluminium buizen en Nylon insteekkoppelingen. De buizen zijn in- en uitwendig gechromateerd zodat ze blijvend corrosievrij zijn. Door de blauwe poedercoating aan de buitenzijde van de buis voldoet het leidingsysteem gelijk aan de kleureisen die staan in de NEN 3050 (“Kleuren en merken van pijpleidingen”).

U hoeft dus niet achteraf uw leidingsysteem te verven. Door de lengte van de Air quick buis en het montagegemak van het push-in systeem, gaat de installatie ruim twee maal sneller dan de installatie van een stalen leidingsysteem, wat een enorme tijd- en kostenbesparing oplevert. Ook met weinig ervaring kunt u razendsnel een mooi en betrouwbaar systeem aanleggen.

SPECIFICATIES:

 • werkdruk: - 0,8 tot + 12,5 bar
   
 • materiaal: Aluminium EN AW 6060 T6.

 • behandeling: in- en uitwendig gechromateerd, uitwendig blauw gepoedercoat volgens NEN 3050.

 • toepassing: druk- en vacuumtransport van perslucht, neutrale gassen en water.

 • maatvoering: gecalibreerde extrusie.

 • leverbare diameters:

  Ø 15 x Ø 12 mm. - Ø 22 x Ø 19 mm. - Ø 28 x Ø 25 mm.

 • lengte: 6 meter.

  LET OP BIJ BUIZEN WORDT ALTIJD EXTRA LENGTE TRANSPORT BEREKEND:  

Buizen en lengtetransport (> 2 meter)

:

€ 47,50

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »