Adsorptiedroger ADX-70F PDP- 7,0 m³/min. - G 1.1/2''

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Artikelnummer:
14400305
De ADX-F-PDP-serie, uitgerust met de nieuwste drukdauwpuntregeling (PDP-regeling) bestaande uit een moderne LCD-displaycontroller, een meetkamer voor constant debiet en een nauwkeurige dauwpuntsensor, biedt persluchtdroging van de hoogste kwaliteit tegen

Lees meer

€6.050,00 €4.653,00

Excl. btw

Adsorptiedroger ADX-70F PDP- 7,0 m³/min. - G 1.1/2''

De ADX-F-PDP-serie, uitgerust met de nieuwste drukdauwpuntregeling (PDP-regeling) bestaande uit een moderne LCD-displaycontroller, een meetkamer voor constant debiet en een nauwkeurige dauwpuntsensor, biedt persluchtdroging van de hoogste kwaliteit tegen de laagste kosten.

kenmerken

  • LCD-schermcontroller
  • Nauwkeurige dauwpuntsensor
  • Meetkamer
  • Vooraf geïnstalleerde voor- en nafilters

De Comprag ADX adsorptiedrogers zijn zeer efficiënt voor het verwijderen van vocht uit perslucht. Hiermee kan het dauwpunt worden gehandhaafd op een constante druk bij -40 ° C. De adsorptiedrogers bestaan uit twee kolommen met grote diameter, die de optimale hoeveelheid vochtopnemend droogmiddel bevatten. De perslucht stroomt afwisselend door één van de beide kolommen en is door de lage snelheid relatief lang met het droogmiddel in contact, waardoor er veel vocht uit de perslucht opgenomen wordt. Wanneer het droogmiddel van een kolom te vochtig wordt, schakelt de de klep om en wordt de perslucht door de andere kolom geleidt welke geregenereerd is, deze droogt nu de perslucht door vochtabsorptie.

De ADX adsorptiedrogers hebben een hoge kwaliteit regelkleppen met een lange levensduur. 

De eigenschappen zijn:
 

  • Volautomatische werking

  • Dauwpunt INSTELBAAR

  • Hoogwaardige droogmiddel met een hoog specifiek oppervlak

  • Optimale cyclus van 10 min.

  • Instelbare spoelluchtstroom

 
De Comprag ADX adsorptiedrogers werken op een cyclustijd van 10 minuten optimaal. Vermindering van de droogblaascycly vermindert de operationele belasting van de installatie, de regelkleppen en het droogmiddel. Bovendien, een lange cyclus vermindert het drukverlies wanneer de werkdruk wordt hersteld in de kolom na een regeneratiecyclus. Een twee-minuten droogcyclus waarbij de kolom wordt geregenereerd met droge perslucht, kost ongeveer 7,5% van de gedroogde perslucht. 

Capaciteit   : 7,0 m³/min. = 420 /uur.

Aansluiting : G 1.1/2"

Max. Drukdauwpunt: -40⁰C

Werdruk maximaal: 10 bar 


DOCUMENTATIE 0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »