PERSLUCHTKETEL-RV270 GRIJS - 270 LITER/10 BAR

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Artikelnummer:
13100101
De PERSLUCHTKETEL RV wordt gebruikt voor de opslag van perslucht. Voor de beste persluchtkwaliteit is het noodzakelijk om voor de persluchtketel de complete persluchtconditionering te verzorgen. Dit zal normaal bestaan uit o.a. een cycloonafscheider,...

Lees meer

€947,00 €728,00

Excl. btw

PERSLUCHTKETEL-RV270 GRIJS - 270 LITER/10 BAR

De PERSLUCHTKETEL RV wordt gebruikt voor de opslag van perslucht. Voor de beste persluchtkwaliteit is het noodzakelijk om voor de persluchtketel de complete persluchtconditionering te verzorgen. Dit zal normaal bestaan uit o.a. een cycloonafscheider, persluchtkoeldroger en filtratie.

In elke compressorinstallatie is een persluchtketel aanwezig. De persluchtketels GRIJS zijn CE gekeurd en gecertificeerd. 

De persluchtketels worden geleverd compleet met een manometer en overdrukbeveiliging. 

De verticale persluchtketel vraagt weinig vloeroppervlakte en is voorzien van alle noodzakelijke aansluitingen en steunvoeten met bevestigingsgaten.

Installatie:

Plaats altijd een complete appendageset samen met de juiste drukbeveiliging. Zorg ervoor dat de compressor nooit een explosief luchtmengsel of oplosmiddelen kan aanzuigen. Zorg voor een goed functionerende condensaataftap.

Werktemperatuur: 

- 10 bar ketels: -10ºC tot + 80ºC

Verticale uitvoering, KLEUR: GRIJS

     Ketelinhoud       L-maat       D-maat      H-maat       H1-maat        Gewicht   
     270 liter    540 mm   500 mm    1.730 mm     1.200 mm       92 kilo


DOCUMENTATIE

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »